Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
I.i Pasca Daniel Ioan
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jucarie pista set circuit electric Policar
589 lei
Brand
Circuit electric Subaru BRZ Drift
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pista circuit electric Policar, masinute Drift Subaru BRZ, lungime 3,8 m, scara 1:32.

Cel mai potrivit, robust, performant si modern joc cu automodelisme pe piste, pentru acasa sau locuri de joaca, pentru copii cu varsta de peste 6 ani.

Jocul este format din segmentele de pista curbe si drepte, 2 automodelisme, pulsantii, care controleaza viteza masinilor, transformatorul de, 12 V, reglabil care alimenteaza circuitul, piese de schimb consumabile, cauciucuri si perii colectoare, autodecal.

Setul Policar Drift Subaru BRZ, educativ, este cadoul perfect pentru copii, oferindu-le ore de divertisment, educatie, socializare si provocari competitionale. Provocarea competitiilor este in abilitatea de a scoate cel mai bun timp pe turul de pista, parcurgand traseul cat mai repede posibil, fara a face ca masina sa-si piarda aderenta si sa paraseasca pista. Designul circuitului poate fi usor modificat in functie de varsta jucatorilor, abilitatile micilor piloti sau a marilor amatori profesionisti pe nivele diferite de complexitate prin forma circuitului si puterea de alimentare, ajustabila, a transformatorului cu 6 pozitii de putere.

https://www.youtube.com/watch?v=INBa9C0zWVQ&feature=youtu.be

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura